Κοντά μας, πολύτιμος σύμμαχος της προσπάθειάς μας και ο Βαγγέλης Ζυγούρης

Κοντά μας, πολύτιμος σύμμαχος της προσπάθειάς μας και ο Βαγγέλης Ζυγούρης

Με τιμή και ιδιαίτερη ικανοποίηση τα στελέχη της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου, υποδεχθήκαμε στο εκλογικό μας κέντρο τον Δημήτρη Αλεφαντή και τον Βαγγέλη Ζυγούρη, οι οποίοι τίθενται στο πλευρό μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας να οδηγήσουμε την αγαπημένη μας πόλη προς το Αύριο.

Μια και για τον Δημήτρη Αλεφαντή τα είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, εδώ να προσθέσουμε ότι ο Βαγγέλης Ζυγούρης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής και άτομο που πολλοί συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, εκτιμούν και ζητούν τη γνώμη του για πολλά θέματα της δημόσιας ζωής.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας πυκνώνουν τις τάξεις της παράταξής μας, και συστρατεύονται στην προσπάθειά μας για μια Αγία Παρασκευή που να μας αξίζει. Η τοπική μας κοινωνία συνειδητοποιεί, πλέον, ότι υπάρχει ελπίδα για την Αγία Παρασκευή, κι αυτή είναι η παράταξή μας.

Η φωτογραφία είναι από την πιο πρόσφατη σύσκεψη των στελεχών του συνδυασμού μας. Διακρίνονται (από αριστερά): Μάκης Χάρχαρος, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού, Γιώργος Οικονόμου, υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Αλεφαντής και Βαγγέλης Ζυγούρης.

Τους δυο εκλεκτούς συμπολίτες μας, καλωσορίζουμε και πάλι στη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Leave a comment