Παρούσα η ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην Ημερίδα στίβου για ΑΜΕΑ- Νέα απρέπεια Σταθόπουλου

Παρούσα η ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην Ημερίδα στίβου για ΑΜΕΑ- Νέα απρέπεια Σταθόπουλου

Ο συνδυασμός μας εκπροσωπήθηκε στη δωδέκατη ημερίδα στίβου για ΑΜΕΑ στην Αγία Παρασκευή (στην Ελληνογαλλική Σχολή)- τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ εκπροσώπησαν η τέως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γερασιμίνα (Μίνα) Μουχτούρη και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού Βασιλική (Βάνα) Νικολακοπούλου. Τα δυο εξέχοντα στελέχη του συνδυασμού μας διαβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά τους παριστάμενους ότι η κάθε είδους διευκόλυνση των ΑΜΕΑ και η πρόσβασή τους στις υπηρεσίες της πόλης και του δήμου αποτελούν ζήτημα πρώτης ανάγκης για τον Γιώργο Οικονόμου και τον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

 

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, για την οποία η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ δεν έλαβε πρόσκληση από τον δήμο, ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αρνήθηκε να ενημερώσει την παράταξή μας για μια εκδήλωση του δήμου, παραβιάζοντας για πολλοστή φορά την εκλογική νομοθεσία, καθώς διοργανώτρια ήταν η Διεύθυνση Κοινωνικής πολιτικής του δήμου σε συνεργασία με το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑΜΕΑ κι έτσι ενημερωθήκαμε από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που μας στηρίζουν, αποδεικνύει ποια παράταξη είναι το Χθες και ποια το Αύριο της πόλης μας. Η παράταξή μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της απέναντι σε αυτή την απαράδεκτη κι αντιδημοκρατική στάση του κ. Σταθόπουλου. Οι δημότες οφείλουν να γνωρίζουν τις πραγματικές μεθόδους του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος επιμένει να μην δίνει καμία απάντηση στον καταιγισμό των ερωτημάτων που του θέτουμε. Οι πολίτες θα τον κρίνουν ως τον εκφραστή του Χθες στην Αγία Παρασκευή».

Leave a comment