Πώς θα μιλάω με κάθε πολίτη της Αγίας Παρασκευής ξεχωριστά

Πώς θα μιλάω με κάθε πολίτη της Αγίας Παρασκευής ξεχωριστά

Ένα από τα ελλείμματα που έχει σήμερα η Αγία Παρασκευή, είναι η προβληματική επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής με το δημότη. Εάν κάποιος θέλει να μεταφέρει κάποια πληροφορία, να διατυπώσει ένα παράπονο, να επικοινωνήσει με κάποιον τρόπο με τη δημοτική Αρχή, πρέπει να το κάνει εργάσιμες ώρες, αν βέβαια κάποιος συνεργάτης του δημάρχου δεήσει να σηκώσει το τηλέφωνο. Όλα αυτά, είναι το Χθες.

 

Εμείς φιλοδοξούμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά. Θα ετοιμάσουμε μια πρότυπη ιστοσελίδα του δήμου, όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, αλλά θα έχει παράλληλα και τη δυνατότητα να παρέμβει σε όσα τον ενδιαφέρουν. Θα μπορεί να ενημερώνει για μια λάμπα που κάηκε, για μια κακοτεχνία που δημιουργεί πρόβλημα, για κάτι που πρέπει να γνωρίζει και να παρέμβει ο μηχανισμός του δήμου.

 

Κάθε πολίτης της Αγίας Παρασκευής θα μπορεί μέσα από αυτή τη διαδραστική σελίδα να επικοινωνεί με τον δήμαρχο. Αυτό είναι το Αύριο που μας αξίζει, μακριά από το Χθες που διεκδικεί τη διαιώνιση της μιζέριας και του λίγου στην πόλη μας.

Leave a comment