Πρωινό σημείωμα (21/5): Με ποιους θα πάμε την Αγία Παρασκευή στο Αύριο

Πρωινό σημείωμα (21/5): Με ποιους θα πάμε την Αγία Παρασκευή στο Αύριο

Το πρωινό σημείωμα του Γιώργου Οικονόμου:

Βασίζομαι, πρώτον, στους άμεσους συνεργάτες μου, σε αυτούς που μαζί δίνουμε τη μάχη και μαζί θα νικήσουμε. Τους εκτιμώ, τους βλέπω που γυρίζουν όλη την πόλη και πασχίζουν να πείσουν κάθε συμπολίτη μας ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα να αρχίσει η μετάβαση στο Αύριο της πόλης. Κάνουμε όλοι μαζί, τα στελέχη του ψηφοδελτίου της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, έναν έντιμο, ανυποχώρητο και καθαρό αγώνα, με ένα μήνυμα που θέλουμε να φτάσει σε όλα τα σπίτια, τα γραφεία, τις επιχειρήσεις και τους χώρους συνάθροισης στην Αγία Παρασκευή: Αν σου αρέσει αυτή η εικόνα της πόλης, τότε μπορείς να ξαναψηφίσεις κάποιον από αυτούς που την έκαναν έτσι. Αν όμως θέλεις να δεις την Αγία Παρασκευή να κινείται αποφασιστικά προς μια νέα εποχή, τότε ρίξε το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Τότε έλα να κάνουμε μαζί μια Νέα Αρχή.

 

Δεύτερον, στην εμπειρία μου από την επαγγελματική και κοινωνική μου πορεία. Ξέρω να σχεδιάζω, να διαχειρίζομαι κρίσεις, να δημιουργώ και να ακολουθώ χρονοδιαγράμματα. Η υπεύθυνη θέση ενός ανώτατου αξιωματικού στην Πολεμική Αεροπορία, την οποία υπηρέτησα επί δεκαετίες, απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης και επάρκεια διοικητικών προσόντων. Ανταποκρίθηκα κι είμαι διπλά υπερήφανος, αφενός γιατί υπηρέτησα την Πατρίδα, αφετέρου γιατί συνέβαλα σε σειρά υλοποίησης αναγκαίων υποδομών που βελτίωσαν την επιχειρησιακή και αμυντική  ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Και τρίτον, θα βασιστώ σε όποιον θελήσει ειλικρινά να συνεργαστούμε για το καλό της Αγίας Παρασκευής. Οι αντιπαλότητες τελειώνουν μόλις κλείσουν οι κάλπες. Οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις θα έχουν καταγραφεί και, πλέον, εμείς ως νέα διοίκηση του δήμου –εάν μας επιλέξει η πλειοψηφία των δημοτών- θα είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε κάθε δημοτική ομάδα της αντιπολίτευσης που θα θέλει και θα μπορεί να συνδράμει την προσπάθειά μας, αλλά και κάθε δημότη, επαγγελματία ή κάτοικο που θα διαθέσει τις δυνάμεις του για το καλό της Αγίας Παρασκευής. Όσο περισσότεροι προσπαθήσουμε, τόσο καλύτερα για την πόλη μας

Leave a comment