Στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Γιώργος Οικονόμου

Στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Γιώργος Οικονόμου

Στην  (πρώτη δια ζώσης)συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) της 11ης Ιουνίου ψηφίστηκαν τα μέλη που θα συγκροτούν την Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ. Στην επιτροπή εκλέχθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Νέα  Αρχή  για  την Αγία  Παρασκευή» Γιωργος Οικονόμου.

Ο Γιωργος Οικονόμου δήλωσε:

<<Αποτελεί  τιμή και παράλληλα πρόκληση  για  μένα η επιλογή μου να συμμετέχω στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, η οποία ιδιαίτερα  αυτή  την περίοδο με την διαχείριση  της  πανδημίας και την έναρξη  της  αντιπυρικής περιόδου  έχει πολύ  σημαντικό  ρόλο, στην εφαρμογή των μέτρων  της Πολιτικής Προστασίας σε όλη την χώρα.
Μετά  από  μία επιτυχημένη διαδρομή στις Ένοπλες  Δυνάμεις και εμπειρία  από  θέσεις  ευθύνης όπου  είχα  ενεργό  και πρωτεύοντα  ρόλο  σε θέματα  υποδομών και υποστήριξης της  πολιτικής προστασίας,  είναι  πολύ  τιμητικό   να συνδράμω με την  θεσμική ιδιότητα του μέλους της επιτροπής της ΚΕΔΕ σε  κρίσιμα θέματα και ιδιαίτερα της  πυροπροστασίας, της διαχείρισης  κινδύνων και της  διατήρησης του  φυσικού  πλούτου των τοπικών κοινωνιών  με έμφαση  στα  μέτρα  πρόληψης. Ευτυχής συγκυρία είναι  ότι στην προσπάθεια αυτή  θα συμμετέχουν έμπειρα  και καταξιωμένα στελέχη της Αυτοδιοικησης.
Ευχαριστώ  τον Πρόεδρο της  ΚΕΔΕ  Δημήτρη Παπαστεργιου και  τα μέλη  του  ΔΣ  για  την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.>>

Γραφείο τύπου Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή

Leave a comment