Σε αυτή τη σελίδα σύντομα, θα αναφέρονται όλα τα στελέχη που θα αποτελέσουν τον πυρήνα δράσης της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Βάιος Κάλλος

Ο Βάιος Κάλλος γεννήθηκε στη Δίβρη Φθιώτιδας το 1955.

Αποφοίτησε από το Εξατάξιο Γυμνάσιο Λαμίας το 1971.

Πήρε πτυχίο από την από την Πρότυπο Σχολή Δομικών Έργων της Σ.Ε.Λ.Ε.ΤΕ. το 1974.

Πήρε πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού Εκπαιδευτικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ΑΣΕΤΕΜ Σ.Ε.Λ.Ε.ΤΕ. το 1978.

Άσκησε ελεύθερο επάγγελμα, ως μέλος ομόρρυθμης Εταιρείας το διάστημα 1981-1991 και ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έως το 2015. Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του υπηρετήσει ως Διευθυντής στα Ι.Ε.Κ. Γαλατσίου, Περιστερίου και Αμαρουσίου και από το 2009 ως Διευθυντής στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.

Έχει παρακολουθήσει σειρά εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα σχετικά με τη σχεδίαση εξειδικευμένης εκπαίδευσης Στελεχών Γραφείων Σύνδεσης των ΤΕΕ, την Οργάνωση και Διοίκηση σχολικών μονάδων, την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στο Νέο Σχολείο, καθώς και τις εξελίξεις στα γνωστικά αντικείμενα της Οικονομίας, του Management και της Πληροφορικής.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΗΣ

Ο Γιώργος Κόντης γεννήθηκε (1974), μεγάλωσε και ζει στην Αγία Παρασκευή. Η οικογένειά του διαμένει στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής ήδη από το δεκαετία του ’40. Ως μαθητής υπήρξε για αρκετά χρόνια καλαθοσφαιριστής του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής. Είναι Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2002. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (με βαθμό «Άριστα») από την ως άνω Σχολή στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Δικονομίας. Έως τώρα έχει συγγράψει δύο μονογραφίες με θέμα την νομική ισχύ των ηλεκτρονικών εγγράφων (2012) και την κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών (2018). Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και επιστημονικών σχολίων σε σχέση με το γνωστικό του αντικείμενο σε νομικά περιοδικά της ημεδαπής (όπως η Επιθεώρηση Πολιτικής Δικονομίας) και έχει συμμετάσχει σε τιμητικούς τόμους Καθηγητών της Νομικής Σχολής Αθηνών, αλλά και σε συλλογικά έργα (Ερμηνεία Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, κ.λπ.). Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων και συνεργάτης του Ερευνητικού Ινστιτούτου Δικονομικών Μελετών. Μέρος της διδακτορικής του έρευνας πραγματοποιήθηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Freiburg της Γερμανίας. Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία, ενώ, πλέον, διεξάγει σεμινάρια για δικηγόρους σε ζητήματα που άπτονται του γνωστικού του πεδίου. Ασκεί τη δικηγορία ως μέλος της νομικής υπηρεσίας ελληνικής συστημικής Τράπεζας, αλλά και ως μάχιμος δικηγόρος σε υποθέσεις αστικού και διοικητικού δικαίου. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

 

Χρήστος Γούναρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε από το 1979 στην Αγία Παρασκευή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι γιος του Κωνσταντίνου Γούναρη, Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας και της Έφης Γούναρη-Παΐζη και αδερφός του Παναγιώτη Γούναρη με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποφοίτησε από το 5ο δημοτικό (Χέλμειο), 4ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (1997) και ομιλεί άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Ως μαθητής υπήρξε αθλητής των ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (πρώην ΓΣΑΠ).

Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2003), με ειδίκευση στα Συγκοινωνιακά Έργα, όπου και συνέχισε ως υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΜΠ, για να διακόψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (2007), έπειτα από δύο χρόνια έρευνας στον τομέα της βιομηχανικής γεωδαισίας. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Γεωπληροφορική (Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών) στο ΕΜΠ (2011), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Executive MBA, από το οποίο αναμένεται να αποφοιτήσει φέτος.

Από το 2007 εργάζεται ως μηχανικός στη Διεύθυνση Υποδομών του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στο αντικείμενο του Κτηματολογίου, της Χωροταξίας και των Πολεοδομικών θεμάτων. Επίσης, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των Τοπογραφικών & Πολεοδομικών μελετών και ως Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων (εξωτερικός συνεργάτης Εθνικής Τράπεζας), ενώ είναι εταίρος σε μελετητική εταιρεία συμβούλων μηχανικών και υπηρεσιών κτηματολογίου.

Από το 2013 εκλέγεται Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), με την παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ) που έχει την Προεδρία του ΤΕΕ, ως επικεφαλής της ειδικότητας των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών της ΔΚΜ, την οποία και εκπροσωπεί στη Διοικούσα Επιτροπή της παράταξης, της οποίας είναι Γραμματέας Προγράμματος. Παράλληλα, είναι μέλος (αν. επιμελητής) της Επιστημονικής Επιτροπής Τοπογράφων του ΤΕΕ, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να συμμετέχει και ως Μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

Από το 2009 εκλέγεται Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών (6500 μέλη) του οποίου έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας και διεκδίκησε την Προεδρία με την παράταξη της ΔΚΜ στις τελευταίες εκλογές.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1963 στην Πάτρα. Πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στο Μεσολόγγι ακολουθώντας τον πατέρα της που υπηρετούσε στην Χωροφυλακή. Τελείωσε το λύκειο στην Πάτρα και πέρασε κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Εργάσθηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Interamerican και στη συνέχεια στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Καθαριότητος και στο Ληξιαρχείο. Εργάσθηκε επίσης στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής στο τμήμα Μητρώου.

Παρακολούθησε σεμινάρια της ΗΔΙΚΑ σχετικά με το ΑΜΚΑ και στη συνέχεια σεμινάρια σχετικά με τους ΟΤΑ.

Διετέλεσε υπεύθυνη γυναικών της Τ.Ο. Κοντοπεύκου της ΝΔ και στη συνέχεια μέλος της ενιαίας πια ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής. Στις πρόσφατες εκλογές, διεκδίκησε την προεδρία της, πετυχαίνοντας ποσοστό 47,3 % που την κατέστησε και πάλι μέλος του ΔΣ.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Νούλη υποστράτηγο Υγειονομικού ε. α. , ιατρό ΩΡΛ και έχει δύο παιδιά, την Έλενα, απόφοιτο του τμήματος Φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακό του ΑΠΚΥ στην «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία», που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και το Βασίλη απόφοιτο Γεωλογίας του πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο α’ μεταπτυχιακού «Περιβάλλοντα Ιζηματογένεσης, Οικοσυστήματα και Γεωβιοπόροι» και ήδη μεταπτυχιακό φοιτητή σε δεύτερο με τίτλο «Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών Και Κρίσεων στους Διοικητικούς και Αναπτυξιακούς Φορείς».

 

ΦΩΤΟΥΛΑ (ΦΩΦΗ) ΚΟΥΤΕΒΙΝΗ

Συνταξιούχος Δημόσιου

Η Φωτουλα (Φωφη) γεννήθηκε  το 1957 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας ,όπου και τέλειωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Στην συνεχεία φοίτησε στα Κ.Α.Τ.Ε  Λάρισας ( τμήμα λογιστικής ).Τελειώνοντας τις σπουδές εργάστηκε επί δεκαετία σε λογιστήριο Α.Ε (Διεθνής Τεχνική Μπάμπης Βωβός ).

Εν συνεχεία εργάστηκε ως υπάλληλος (οικονομικό τμήμα) στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμου,και σε άλλες διοικητικές θέσεις ,γραφείο υπουργού κ.λπ.

Συμμετείχε σε πολλές  επιτροπές (Ολυμπιακοί αγωνες,Μεσογειακοι,διεθνεις συναντήσεις κ.λπ.)

Είχε εκλέγει πρόεδρος Γονέων &Κηδεμόνων στο 14ο Δημοτικό σχολειό Αθηνων

Διαμένει στην Αγ. Παρασκευή από το 2000 και έχει αναπτύξει κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της γραμματείας εθελοντισμού της Ν.Δημοκρατίας.

Είναι παντρεμένη από το 1983 με τον Θαλή Κοττη επιχειρηματία και έχουν δυο παιδιά την Μπεττυ και την Μαρία

 

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971.

Αποφοίτησα από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων.

Σπούδασα στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Πήρα μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Τώρα είμαι στον θίασο της Γιούλης Ηλιοπούλου στην παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων».

Από το 1978 είμαι δημότης Αγίας Παρασκευής.

Αναπληρωματικό μέλος ρου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού.

Μέλος της Ερανικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού.

Μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής (τώρα είμαι εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων).

Μέλος του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ από το 2011 έως το 2014.

Μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ από το 2012 έως το 2014.

Συνιδρυτής της βραβευμένης (δύο φορές με βραβείο εθελοντισμού) Φιλανθρωπικής Ομάδας «asxolisou.gr».

Πατέρας μιας κόρης 10 ετών.

ΚΑΛΥΒΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή το 1984. Είναι γιος του Κώστα Καλύβα, τέως Διευθυντή του υποκαταστήματος της Γενικής Τράπεζας στην Αγία Παρασκευή και της Ελένης Καλύβα-Λιόλιου, νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Έχει μεγαλώσει στο Κοντόπευκο.

Φοίτησε στο 3ο Λύκειο της Αγίας Παρασκευής.

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ, από το οποίο αποφοίτησε το 2008, με ειδικότητα στην αντισφαίριση και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Τμήματος Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Έχει εργαστεί, ως προπονητής αντισφαίρισης, σε πολλά αθλητικά σωματεία και εκπαιδευτήρια της Αττικής και κυρίως στον όμιλο αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, καθώς και στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην αντισφαίριση και στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Γνωρίζει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση και πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΑΝΟΣ

Ο Θάνος Παναγιώτου γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή. Κατάγεται από τη Φθιώτιδα (εκ πατρός) και από Μάνη και Μεσσηνία (εκ μητρός). Το 2006 αποφοίτησε με «Άριστα» (Valedictorian) από το Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος- Pierce College. Το 2011 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς». Το 2011-12 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον Στρατό Ξηράς. Το 2012-13 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ιατρικό Δίκαιο (LL.M. in Medical Law) στο Queen Mary University of London, απ’ όπου αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς» (High Merit).

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο αντικείμενο της αστικής ιατρικής ευθύνης. Επιπλέον, έχει λάβει υποτροφία Αριστείας από την Επιτροπή Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Άρθρα του για σύγχρονα ζητήματα ιατρικής ευθύνης έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαίου της Υγείας (European Association of Health Law) με έδρα την Ολλανδία.

Είναι Δικηγόρος Αθηνών από το 2014 και ειδικεύεται σε ζητήματα ιατρικού δικαίου. Διδάσκει «Business Law» στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος-Deree. Παράλληλα, παραδίδει σεμινάρια σε ιατρικές εταιρείες για ζητήματα ιατρικού δικαίου, δεοντολογίας και βιοηθικής και έχει πραγματοποιήσει σχετικές εισηγήσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου 1973. Είναι παντρεμένος με τη Δρ. Λαμπρινή Φασιά, Χημικό του Γενικού Χημείου του Κράτους και έχουν δύο παιδιά ηλικίας 7 και 9 ετών.

Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Από το 2016 δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Καναδικής Δικηγορικής Εταιρείας Helen Mathieu Legal Consultants με έδρα τα Εμιράτα.

Έχει διεκπεραιώσει επιτυχώς Νομικές σπουδές σε Γαλλία και Αγγλία με εξειδίκευση στο δίκαιο Τεχνολογιών και Ίντερνετ.

Με πολυσχιδή νομική σταδιοδρομία σε ρόλο Νομικού Συμβούλου τόσο Ελληνικών όσο και Αλλοδαπών Εταιριών με έμφαση σε θέματα εταιριών , εμπορικού και διεθνούς δικαίου, καθώς και Διεθνούς και Ενωσιακού Φορολογικού δικαίου. Δραστηριοποιείται δικαστικά σε υποθέσεις Αστικού και Ποινικού Δικαίου.

Ομιλεί σε μητρικό επίπεδο την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα

ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ ΜΙΝΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Είμαι μητέρα δύο παιδιών.

Σπούδασα Ελληνική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και απέκτησα μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Σχολικών Μονάδων.

Εργάστηκα στην ιδιωτική εκπαίδευση και στην συνέχεια στην δημόσια με οργανική θέση στο 2ο ΓΕΛ. Αγίας Παρασκευής αναπτύσσοντας ενεργό συνδικαλιστική δράση.

Το 2010 ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εξελέγην δημοτική σύμβουλος. Το 2011 ορίστηκα Υπεύθυνη Παιδείας του Δήμου και το 2012 αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

Από το 2015 είμαι εκλεγμένο μέλος της Β3 ΝΟΔΕ της Ν.Δ.

Είμαι μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Ν.Δ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ

Η Δέσποινα Σαββίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου το 1972.

Αποφοίτησε με άριστα το 1989 από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Δασούπολη Λευκωσίας.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι ιατρός ακτινοδιαγνώστρια, Διευθύντρια του Τμήματος Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Ομίλου Βιοϊατρική.

Ειδικεύτηκε στα Νοσοκομεία: Παίδων «H Αγία Σοφία» και Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς»

Εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για 14 χρόνια (2002-2016) στο Τμήμα Αξονικού, Μαγνητικού Τομογράφου και PET/CT.

Έχει πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά. Επίσης έχει συμμετάσχει στην συγγραφή και μετάφραση βιβλίων ακτινοδιαγνωστικής.

Στα ειδικά πεδία ενδιαφέροντός της περιλαμβάνονται η Μαγνητική Τομογραφία Μαστών και Προστάτη αδένα, η PET/CΤ και γενικότερα η Ογκολογική Απεικόνιση.

Έχει συμμετάσχει, ως προσκεκλημένη ομιλήτρια, σε Συνέδρια και Ημερίδες με εισηγήσεις στα ειδικά επιστημονικά πεδία με τα οποία ασχολείται ιδιαιτέρως.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και της Ένωσης Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος (ΕΑΜΕ).

Συμμετέχει κάθε χρόνο, ως ομιλήτρια, στα μαθήματα της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας και τις Ημερίδες της ΕΑΜΕ.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό ακτινοδιαγνώστη Ηλία Κατσαούνο με τον οποίο έχουν 2 παιδιά.

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΛΕΝΑ ΛΥΤΡΑ

Γεννήθηκε το 1984 στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, αλλά κατάγεται από την Άρτα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2008), και του μεταπτυχιακού προγράμματος Τεχνο-οικονομικά Συστήματα (ΜΒΑ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2014).

Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός σε ιδιωτικές εταιρείες με κύριο αντικείμενο την εκπόνηση μελετών έργων υποδομής.

Από το 2012 εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στην Υπηρεσία Έργων Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠΕΠΑ) με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών έργων κυρίως οδοποιίας. Είναι παράλληλα εταίρος σε μελετητική εταιρεία συμβούλων μηχανικών.

Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ

Ο Εμμανουήλ Στρατάκος γεννήθηκε το 1962 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Εισήχθη στη ΣΜΑ (Σχολή Ικάρων-Τμήμα Μηχανικών) το 1979 από όπου και αποφοίτησε ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός το 1983.

Το 1996 απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) «Information Systems Engineering» από το τμήμα Robotics του Παν/μιου Reading της Αγγλίας.

Έχει σπουδάσει Εσωτερική Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση και Σχεδιασμό Αντικειμένων στο νυν Παν/μιο Δυτικής Αττικής.

Έχει εργαστεί επί 3ετία στην Ολλανδία, ως υπάλληλος του ΝΑΤΟ σε μονάδα υποστήριξης των ιπτάμενων Radar (AWACS).

Στη διάρκεια της καριέρας του εκπροσώπησε την χώρα μας σε διάφορες συνεδριάσεις, επιτροπές και ομάδες εργασίας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ενώ εκπαιδεύτηκε σε διάφορα αντικείμενα της ειδικότητας του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει διδάξει επί 2ετία το αντικείμενο του Ηλεκτρονικού Πολέμου, στη Σχολή Ικάρων, Τμήμα Μηχανικών (ΣΜΑ).

Έχει διατελέσει επί μια 5ετία, μέλος του ΔΣ του ΕΙΜ – Εθνικού Ινστιτούτου Μετρολογίας [μέρος του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ), ανώτερος εθνικός φορέας πιστοποίησης].

Υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως επιτελής, διευθυντής και διοικητής μονάδος. Αποστρατεύτηκε το 2011 με το βαθμό του Ταξιάρχου.

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά.

Ασχολείται με τη ζωγραφική, το τένις και τη φωτογραφία.

Είναι παντρεμένος, έχει 4 αγόρια (3 φοιτητές) και ζει στην Αγ. Παρασκευή από το 1998.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Στέφανος-Νικήτας Σταματελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών (12 και 14 ετών).

Είναι απόγονος του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Νικήτα Σταματελόπουλου ή «Νικηταρά».

Έκανε τη Στρατιωτική του θητεία στο Στρατό Ξηράς (1994-95).

Είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (1990) με Μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ (1992), Μάστερ στα Γεωτεχνικά (ειδικότερα Σεισμική Μηχανική και Περιβάλλον).

Αριστούχος στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου, με υποτροφίες από το ΙΚΥ στο ΕΜΠ και με υποτροφία στα Μεταπτυχιακά του στις ΗΠΑ στο Παν/μιο του Austin στο Texas (μεταξύ των τριών καλύτερων πανεπιστημίων των ΗΠΑ στα Γεωτεχνικά), όπου υπήρξε και βοηθός Καθηγητής (1991-92).

Αρχικά εργάστηκε ως Γεωτεχνικός Μηχανικός (1992-93), κατόπιν ως Στέλεχος μεγάλων Τεχνικών εταιρειών στον Τομέα των Κατασκευών (1993-2000) και μετά ως Ελεύθερος επαγγελματίας (2000-2005), για να ανελιχθεί σε Συνιδιοκτήτης και Πρόεδρος Τεχνικής Εταιρείας (2005-σήμερα).

Συνιδιοκτήτης επίσης Τεχνικής Εταιρείας με έδρα το Λονδίνο (2016 – σήμερα).

Δραστηριοποιείται επιτυχώς επί σειρά ετών σε Δημόσια και Ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα κυρίως σε Κτιριακά και Αναπλάσεις (η τελευταία βραβευμένη σε 2 διεθνείς διαγωνισμούς ως φιλική σε ECO και ΑΜΕΑ).

Ως Εργολήπτης ή ως Εταιρεία έχει κατασκευάσει: τράπεζες, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, γραφεία, γκαράζ, οικίες, ξενοδοχεία, πλατείες, πολυκατοικίες, καταστήματα, αλλά και οδοποιίες. Εργοδότες του Ιδιώτες, αλλά και Δήμοι, Περιφέρειες, Ένοπλες Δυνάμεις, Υπουργεία και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι γνώστης της Αγγλικής (άριστα) και Γερμανικής γλώσσας.

Μέλος ΤΕΕ (1991)

Μέλος ΔΣ του ΟΣΕ (ΕΔΙΣΥ 2005-2006)

Εκλεγμένος στην Αντιπροσωπεία της ΠΕΔΜΕΔΕ (2017)

Μέλος Τεχνικού Συμβουλίου Υπουργείου Υγείας

Μέλος Τεχνικού Συμβουλίου Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΡΧΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Από το 1989 ζει στην Αγία Παρασκευή.

Φοίτησε στο 2ο & 10ο Δημοτικό, στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ξεκινάει κατά τα μαθητικά του χρόνια, όπου υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορους συλλόγους. Όμως με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής, έφτασε να συμμετέχει σε παγκόσμιο τουρνουά νέων (Gothia Cup).

Το 2001 εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στο τμήμα Λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά και συμμετείχε ενεργά στην διοίκηση εθελοντικών φοιτητικών οργανισμών.

Το 2004 παρακολούθησε μαθήματα για ένα εξάμηνο στο Τμήμα Οικονομικών του Katho Ηogeschool Kortrijk στο Βέλγιο, μέσω του προγράμματος κινητικότητας Erasmus.

Το 2008 εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής (financial analyst) σε πολυεθνική εταιρεία στο Μεξικό και στη συνέχεια στη Σλοβακία, στην ίδια εταιρεία ως Λογιστής (Senior accountant).

Το 2011 επιστρέφει στην Ελλάδα όπου εργάζεται ανελλιπώς σε λογιστήρια μεγάλων εταιρειών στον τομέα παραγωγής και εμπορίας έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Ειρήνης και του Σπύρου.

Το 2016 γίνεται εθελοντής αιμοδότης.

Ασχολείται ενεργά με τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο της Αγίας Παρασκευής.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΠΑ

Γεννήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων το 1955. Είναι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρο Παπαϊωάννου και έχει δύο κόρες.

Αποφοίτησε από τη Φιλολογική Σχολή του πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και έχει υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός στα Χανιά, την Κέρκυρα, τη Νέα Ιωνία και από το 1999 στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας παρασκευής ως καθηγήτρια, υποδιευθύντρια και διευθύντρια.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1966 στην Αυλώνα της Αλβανίας . Εκεί τελείωσε το Δημοτικό και Γυμνάσιο ενώ το Λύκειο στα Τίρανα. Πέρασε στο πανεπιστήμιο Τιράνων στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και αποφοίτησε το 1991,ενώ συγχρόνως συμμετείχε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ομάδα Flamurtari, Dinamo Τιράνων και στην Εθνική Αλβανίας .

Από το 1992 έως το 1995 ασχολείται με το εμπόριο κυρίως στην Ιταλία ενώ το 1996 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά και εργάζεται στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στις εμπορικές εταιρείες TELEPRIME, ΑΛΚΥΩΝ και ΠΛΕΓΜΑΝΕΤ. Είναι επίσης από το 2004 ενεργό μέλος στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης ΚΑΠ Αγίας Παρασκευής. Είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1998, είναι παντρεμένος με την Alma Roco, έχει δύο παιδιά τον Μανθαίο, φοιτητή στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Χανίων Κρήτης, παίκτης της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ΚΑΠ Αγίας Παρασκευής και τώρα του ΑΟΚ Χανίων και την Άρτεμις δώδεκα ετών μαθήτρια της ΣΤ΄ Δημοτικού.

Είναι υποψήφιος για πρώτη φορά στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και προτεραιότητά του θα είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στον Δήμο έτσι ώστε όλο και περισσότεροι νέοι να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό.

ΤΣΟΜΑΔΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΛΛΑ)

Γεννήθηκα το 1970 από ομογενείς της Νότιας Ρωσίας. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Rostov-na-Donou, ένα από τα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια της περιοχής. Είμαι κάτοικος του Τσακού Αγίας Παρασκευής πολλά χρόνια, όπου και ασχολούμαι επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και συμμετέχω ενεργά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής. Ομιλώ την αγγλική και ρωσική γλώσσα.

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Οικονόμου γιατί πιστεύω ότι έχει ισχυρή θέληση, ολοκληρωμένο πρόγραμμα και εγγυάται ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Μετά από πολλά χρόνια απραξίας ήρθε η ώρα να κάνουμε μια Νέα Αρχή στη πόλη μας.

ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ)

Γεννήθηκα στις 19 Δεκεμβρίου του 1982 στο Χολαργό Αττικής και είμαι κάτοικος Αγίας Παρασκευής τα τελευταία 12 χρόνια.
Είμαι απόφοιτος του ελληνικού εκπαιδευτηρίου Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου και πτυχιούχος Ευρωπαϊκών Σπουδών του τμήματος Ανθρωπιστικών Επιστημών, Bachelor’s with Honours in European Studies (University of Hertfordshire).
Είχα την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχω στο συνέδριο «European Security and Defense Policy and the New Strategic Environment «, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (IAA) και το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και Πολιτικής Ασφάλειας του Πανεπιστιμίου των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων ( Universitaet der Bunderswehr).

Το θέμα της πτυχιακής μου εργασίας ήταν » Η Κατάλυση της Δημοκρατίας στη Χιλή και ο Αμερικανικός Παρεμβατισμός «.
Ενδεικτικά αναφέρω ένα μέρος των μελετών μου όπως:
• ¨ Η Κοινωνία των Πληροφοριών¨ (European Communications)
• ¨ Δημιουργία και Εκτροπή Εμπορίου ¨ (European Economics)
• ¨Οικογένεια και Εφηβεία στην Ελλάδα¨ (European Social Structures)
• ¨Καθεστώτα Επικουρικής Κοινωνικής Ασφάλισης¨
(European Social Structures)
• ¨Οι Περιφερειακές Ανισότητες στην Ελλάδα, Εθνικές και Υπερεθνικές Πολιτικές¨ (European Regional Development )
• ¨Οι Σχέσεις ΕΟΚ-Τουρκίας κατά την περίοδο 1980-1996¨ (European Politics)
• ¨Η Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης¨ (European Union)
•¨Το 1ο Κύμα της Διερεύνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης¨ (Europe and the World)
• ¨Κρίσεις στην Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης¨ (Europe of the World)
• ¨Ισλαμικός Φονταμενταλισμός και Νεωτερικότητα¨
(Europe and the World)

Η τοποθέτησή μου είναι πως ο δήμος μας χρειάζεται:
• Ασφάλεια σε όλους τους τομείς
• Καθαριότητα και επαγρύπνηση της οικολογικής συνείδησης των δημοτών μας
• Αναβάθμιση και αξιοποίηση των πάρκων και των χώρων πρασίνου του δήμου μας
• Αξιοποίηση και σωστή συντήρηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων
• Καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών μας με εκσυγχρονισμένα μέσα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΟΒΙΤΣ

Γεννήθηκα στην Τήνο στις 18 Σεπτεμβρίου του 1945. Μένω στην Αγία Παρασκευή στην περιοχή Τσακού από το 1950. Είμαι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής και φοίτησα στην Σχολή Εργοδηγών Δομικών Έργων. Ασχολήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας με οικοδομικές δραστηριότητες και με διαχείριση γραφείου γενικού τουρισμού. Είμαι συνταξιούχος, παντρεμένος με ένα παιδί και ένα εγγόνι.

Στόχος μου είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα της Αγίας Παρασκευής και ιδιαίτερα της περιοχής του Τσακού και με συγκεκριμένες παρεμβάσεις να διαμορφώσουμε για εμάς και τα παιδιά μας ένα όμορφο αστικό περιβάλλον, φιλικό προς τους κατοίκους του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ

Ονομάζομαι Βασίλης Παρασκευαϊδης ,γεννήθηκα στην Αθήνα το 1951,

Αποφοίτησα απόν την Ζωσιμαία σχολή και φοίτησα στο ΑΠΘ σαν Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος

Έκανα μεταπτυχιακό σε τηλ/νίες και ενέργεια ,καθώς και marketing-management το University of Sheffield

Είμαι μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και Ενέργειας, διετέλεσα δε Διευθυντικό στέλεχος, σε μεγάλες εταιρίες σε θέματα Technical marketing και management.

Ολοκλήρωσα την καριέρα σαν στέλεχος της διοίκησης του ΟΤΕ, ως Υποδιευθυντής Εταιρικών Πελατών!

Κατάγομαι από μία αστική οικογένεια και δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.

Ίδιον του χαρακτήρα μου είναι να μην αφήνω τίποτα να ξεφύγει της αντίληψης μου όσον αφορά τα κοινά, και φροντίζω με το δικό μου τρόπο να μάχομαι υπέρ του δικαίου. Βρίσκομαι πάντα δίπλα στους πολίτες είτε για να βοηθήσω είτε για να ενημερώσω, αγκαλιάζοντας τους με την οικειότητα του απλού ανθρώπου και όχι του πολιτικού που είθισται να κρατά αποστάσεις.

Εξ άλλου αυτό είναι ένα ιδίωμα που τηρεί το σύνολο του συνδυασμού «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» όπου στηρίζουμε εμπράκτως την έννοια της πραγματικής δημοκρατίας.

Η πόλη μας , πέρασε από πολλές Δημαρχίες, που όχι μόνο δεν την ωφέλησαν, αλλά αντίθετα την καταβαράθρωσαν. Ήρθε η ώρα οι Δημότες να πάρουν την τύχη της πόλης τους στα χέρια τους, για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους, για μια φιλόξενη πόλη!

Η φωνή των δημοτών λοιπόν ήταν το κίνητρό μας και αυτό θα παραμείνει σαν σημαία του συνδυασμού μας,αλλά και εμού προσωπικά και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά από όποιο μετερίζι βρεθώ, προκειμένου να μην προδώσω τις προσδοκίες τους!

ΔΗΗΤΡΗΣ ΡΕΓΑΣ

Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Ρέγας κατάγεται από την Ελίκα Λακωνίας και γεννήθηκε στον Πειραιά το 1962.

Φοίτησε από το 1980-1984 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού.

Αποφοίτησε από όλα τα προβλαιπόμενα σχολεία εξειδίκευσης στην ειδικότητά του.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Έχει διατελέσει κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του, Διοικητής διαφόρων κλιμακίων και Διευθυντής γραφείων και διευθύνσεων του ΓΕΣ,ΓΕΕΘΑ, ΓΕΕΦ και του ΥΠΕΘΑ.

Έχει διατελέσει εκπαιδευτής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας.

Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα παράσημα,μετάλλια .

Είναι κάτοικος της Αγίας Παρασκευής από το 2007.Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό του 9ου Δ.Σ Αγ.Παρασκευής Αναστασία Σκορδά και εχουν τρία παιδιά.

Είναι από το 2013 ταμίας του Συλλόγου ανέγερσης του Ιερου Ναου Αγίων Αναργύρων στην περιοχή των Πευκακίων.

Στόχος και πιστεύω του είναι οτι η Αγία Παρασκευή αξίζει και μπορεί να προσφέρει καλύτερο επίπεδο ζωής στους δημότες της.Ζώντας τα 12 τελευταία χρόνια στην Περιοχή των Πευκακίων, βλέπει καθημερινά τον αργό ρυθμό ανάπτυξής της όλα αυτά τα χρόνια.Πιστεύει ότι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να αλλάζουν, για να δοκιμάζουν και οι νέοι υποψήφιοι τις ικανότητές τους.

ΠΛΑΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΗΣ

Γεννήθηκα στην Αγία Παρασκευή το 1967. Γονείς μου είναι ο Κωνσταντίνος και η Σοφία Φωτείνη και είμαι κάτοικος Τσακού Αγίας Παρασκευής. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά 5 και 10 ετών. Σπούδασα Μηχανολογία στο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων αλλά με απορρόφησε ο χώρος της μόδας. Είμαι αναπληρωτής στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.
Κάνουμε μια Νέα Αρχή με τον αξιόλογο κύριο Γιώργο Οικονόμου γιατί πιστεύω στο όραμα του για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Ονομάζομαι Αναστάσιος Μουρίκης. Είμαι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Υπηρετώ από το 2010 ως Επιμελητής ΕΣΥ στην Ορθοπαιδική Κλινική στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών .

Έχω υπηρετήσει σε κλινικές θέσεις σε νοσοκομεία πρώτης γραμμής στην Ελλάδα και στην Αμερική, όπως στο ΚΑΤ, στον Άγιο Σάββα, στη Βοστώνη και στο Νέο Μεξικό.

Είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της ΕΣΔΥ.

Είμαι εκλεγμένο μέλος της ΟΙΝΓΕ στις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2019 με τη ΔΗΚΝΙ.

Έχω επιτελέσει και εκπρόσωπος των Ιατρών ως αιρετό μέλος την περίοδο 2016-2018 και επιστημονικά υπεύθυνος της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.

Τόσο η θέση μου ως νοσοκομειακός ιατρός σε ειδικότητα πρώτης γραμμής σε ένα από τα κυριότερα νοσοκομεία της χώρας μας, όσο και η ενασχόλησή μου με τα κοινά του νοσοκομειακού χώρου , με εφοδιάζουν με πολύτιμη εμπειρία.

Πιστεύω ότι θα ήμουν χρήσιμος σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί συμβάλλοντας στην προσπάθεια αναβάθμισης του ΕΣΥ και γενικότερα της Υγείας.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΛΑΦΑΚΗ

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα όπου και έζησα τα πρώτα 28 χρόνια της ζωής μου.
Τότε, παντρεύτηκα τον χημικό, Δρ Ευστάθιο Κουκέα και έκτοτε κατοικώ βορείως.
Αποφοίτησα από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στα Θεωρητικά Μαθηματικά και στη συνέχεια εξειδικεύτηκα στην Πληροφορική.
Για περίπου δύο δεκαετίες δίδαξα σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας και χρέη διοίκησης στα περισσότερα εξ αυτών. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκα στην Αγία Παρασκευή και πολλοί από τους δημότες της είναι παλιοί, αγαπημένοι μου μαθητές! Από τότε ξεκινά η σχέση και η αγάπη μου με την πόλη μας και η επαφή με τα ωραία μα και τα προβλήματά της. Την επαγγελματική στέγαση, ακολούθησε η κυριολεκτική.
Παράλληλα με τη διδασκαλία ασχολήθηκα ενεργά με δραστηριότητες της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Υπήρξα μέλος της συντακτικής επιτροπής και αρθρογράφος του περιοδικού «Ευκλείδης Α’», αναλαμβάνοντας για κάποια χρόνια και τη συντακτική επιμέλεια, καθώς και τακτικό μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Πανελληνίων Συνεδρίων Μαθηματικής Παιδείας.
Η αγάπη του συζύγου μου για τα ζώα και η φροντίδα τους, μου άνοιξαν σιγά-σιγά νέους, μοναδικούς δρόμους. Η διάθεση και η ανάγκη μου να τους προσφέρω ουσιαστικά, με οδήγησαν σε σπουδές Βοηθού Κτηνιάτρου. Και αισίως, βρέθηκα στη Διοίκηση μεγάλου και σύγχρονου Κτηνιατρικού Κέντρου των Βορείων Προαστίων.
Υποστηρίζω τον κ. Γιώργο Οικονόμου γιατί η πολιτική και η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζονται ικανούς ανθρώπους με στόχους, σχέδια για να τους πετύχουν και βούληση να τα εφαρμόσουν.
Για μία «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».
Για μία πόλη σύγχρονη. Για μία πόλη ασφαλή.
Με υπευθυνότητα, αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη.
Με περιβαλλοντική συνείδηση.
Με δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση για όλους τους κατοίκους της.
Με φιλοζωικό αίσθημα.
Για μία πόλη λειτουργική και ανθρώπινη και όχι μόνο για τους ανθρώπους της!
• Ενημερωμένοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες
• Υπεύθυνοι κηδεμόνες
• Τετράποδοι φίλοι με δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση και την αρμονική συμβίωση

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΕΣΤΗ

Γεννήθηκε στο Άργος της Αργολίδος, το 1959.
Φοίτησε στη δημόσια Σχολή Ξεναγών Αθήνας το 1979.
Εργάστηκε ως ξεναγός και cruise manager με αρκετές ναυτιλιακές εταιρίες (Ποταμιάνος,Ελληνική Μεσογειακή κλπ.) στην ηπειρωτική Ελλάδα και στο Αιγαίο,
σε τρεις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
Το 1986 αποφοίτησε από το Deree College, όπου σπούδασε Business Administration-Marketing.
Από το 1987 εργάσθηκε στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της ΕΤΒΑ, το οποίο αργότερα
μετονομάστηκε σε Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, απ΄όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2012.
Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιούς.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Κατάγομαι από το πανέμορφο και μαγευτικό Κυριάκι Βοιωτίας, το λεγόμενο από την ιστορία χωριό των «εννέα (9) Μουσών».
Κατά την επαγγελματική μου καριέρα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβα ιδιαίτερες θέσεις ευθύνης εντός και εκτός Ελλάδος για 30 και πλέον έτη περίπου και διετέλεσα κυρίως ως:
Διευθυντής σε διάφορες θέσεις στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Διευθυντής στο Κέντρο Επιχειρήσεων ΓΑΔΑ.
Διοικητής στο μοναδικό ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.
Διπλωματικός ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κροατία.
Αντιπρόσωπος του υπουργείου στην περίφημη FRONTEX στη Βαρσοβία, έδρα του ευρωπαϊκού οργανισμού, με αντικείμενο τη λαθρομετανάστευση και γενικά θέματα αλλοδαπών μεταναστών.
Διοικητής επί 15 συναπτά έτη σε διάφορες θέσεις ευθύνης (Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική – Νησιά – Κεντρική Μακεδονία – Αθήνα )
Πράγματι, εμπειρία και γνώση πολύπλευρη εντός και εκτός χώρας.
Επιθυμία μου και χαρά μου είναι να συμβάλω ουσιαστικά στα θέματα του Δήμου από οποιαδήποτε θέση ευθύνης χρειαστεί και να επιστρέψω στους Πολίτες την πολύπλευρη αυτή εμπειρία και γνώση που εκ των πραγμάτων διαθέτω.
Ναι, θα ήθελα ένα καλύτερο αστικό περιβάλλον και ποιότητα ζωής στην Αγία Παρασκευή.
Η αγορά πεθαίνει κάθε μέρα και χρειάζονται έξυπνα και δραστικά μέτρα σε συνεργασία πάντα με τους παράγοντες της αγοράς.
Ο τομέας της ασφάλειας έχει προβλήματα και αδυναμίες και χρειάζεται επανακαθορισμός και ενίσχυση του σχεδίου ασφαλείας του Δήμου σε συνεργασία με τις τοπικές Αστυνομικές αρχές, αλλά και τις κεντρικές αν χρειαστεί.
Ο φωτισμός της πόλης είναι ελλιπής και ακριβός και χρειάζονται έξυπνες σύγχρονες λύσεις.
Τα ίδια και για τα ελλιπή πεζοδρόμια.
Την ουσιαστική βελτίωση και αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου με τις λοιπές εν γένει υπηρεσίες και υπουργεία του κράτους.
Την αξιοποίηση της μεγάλης περιουσίας του Δήμου όπου είναι εφικτό, προς όφελος του επιπέδου ζωής των πολιτών.
Οικογενειακή κατάσταση: έγγαμος και πατέρας τριών αγοριών που διαμένουν και εργάζονται στο εξωτερικό.
Η σύζυγος Αικατερίνα εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών .

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΟΒΑΝΗ

ΜΙΧΑΗΛ ΔΟΥΚΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και ζει με την οικογένειά του στην Αγία Παρασκευή.
Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός από το 1987, κάτοχος ΜΕΚ Δ’ Τάξης (Ηλεκτρολογικά) και Δ’ Τάξης (Βιομηχανικά-Ενεργειακά)
Έχει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων.
Από το 2000 μέχρι το 2008 υπήρξε στέλεχος μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών και υπεύθυνος μηχανικός Η/Μ εργασιών σε πολλά εργοτάξια.
Από το 2008 έως σήμερα είναι τεχνικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ μεγάλης τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία, πέραν των άλλων, μελέτησε και κατασκεύασε πρόσφατα το έργο ΑΝΑΠΛΑΣΗ Ο.Τ. 9 ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου, αναψυχής, αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης.
Είναι παντρεμένος με την Εβελίνα Κωστοπούλου, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και πιάνου και έχουν δύο κόρες, την Αγγελίνα, φοιτήτρια στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, και την Ίριδα, μαθήτρια λυκείου.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΚΟΝΑΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 25 Οκτωβρίου 1969, και από το 1992 διαμένω στην Αγία Παρασκευή. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο του Μονάχου. Εργάζομαι από το 1998 ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό μου Τεχνικό Γραφείο στην Αγία Παρασκευή. Η εμπειρία μου καλύπτει όλο το φάσμα των κτιριοδομικών και συγκοινωνιακών – χωροταξικών έργων, από την φάση του σχεδιασμού και των μελετών, την χρηματοδότηση και την διαχείριση έως την κατασκευή και την επίβλεψη.
Είμαι μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, του Ελληνικού Τμήματος Αντισεισμικής Μηχανικής, του Ελληνικού Τμήματος Σκυροδέματος, της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, αλλά και Διεθνών Επιστημονικών Οργανισμών όπως η I.A.B.S.E. (International Association of Bridge and Structural Engineering), και η F.I.B. (Federation Internationale du Bètòn). Είμαι επίσης διορισμένος Ελεγκτής Δόμησης του Υ.Π.ΕΝ. και Δικαστικός Πραγματογνώμων επί θεμάτων που αφορούν το επιστημονικό αντικείμενο της ειδικότητας του πολιτικού μηχανικού. Από το 2016 είμαι επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου WASEDA (Τόκυο, Ιαπωνία).

Υπηρέτησα τη θητεία μου ως Έφεδρος Αξιωματικός του Μηχανικού, και διακρίθηκα λαμβάνοντας δύο εύφημες μνείες και το Δίπλωμα Ευδόκιμου Υπηρεσίας. Είμαι μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών της Αγίας Παρασκευής. Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Ιαπωνικά. Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την Ιαπωνική Ξιφασκία.

Κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» του Γ. Οικονόμου. Επιθυμώ να προσφέρω όπως μπορώ μέσω της επαγγελματικής μου κατάρτισης και εμπειρίας στην πόλη όπου ζω και δραστηριοποιούμαι. Η δική σας συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου πιστεύω ότι θα μου δώσουν την ευκαιρία να υλοποιήσω την επιθυμία μου αυτή.

ΕΦΗ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ

ΧΑΡΑ ΚΟΝΤΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΙΩΤΗΣ

Ο Ιωάννης Κομιώτης του Σπυρίδωνος γεννήθηκε το 1962 στην Αγία Παρασκευή όπου και κατοικεί μόνιμα.
Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο της Αγίας Παρασκευής. Το 1981 εισήλθε στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων από την οποία αποφοίτησε ως Αξιωματικός Μηχανικός του Πολεμικού Ναυτικού. Τον Νοέμβριο του 2010 αξιολογώντας προσωπικές απόψεις και θέματα ηθικής τάξης υπέβαλε την παραίτηση του από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.
Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε Πολεμικά Πλοία του Στόλου, ως Διευθυντής Προώσεως και Ενέργειας (Α΄ Μηχανικός) καθώς και σε Μονάδες και Υπηρεσίες του ΠΝ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ως Τμηματάρχης και Διευθυντής σε θέματα προμηθειών, συμβάσεων, εκσυγχρονισμού συνεργείων, επισκευών πλοίων, προσωπικού και εκπαίδευσης. Υπηρέτησε ως Τμηματάρχης στο Γραφείο Ναυτικού Ακολούθου στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον (USA) .
Έχει εκπαιδευτεί σε Σχολεία του εσωτερικού και του εξωτερικού, σε θέματα διοίκησης προσωπικού, προμηθειών υλικού, διαχείρισης έργου, τεχνικών διαπραγματεύσεων και τεχνικών ασφαλείας.
Γνωρίζει Αγγλικά.
Έχει τιμηθεί με πέντε (5) παράσημα και μετάλλια.
Είναι μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Άγιος Ιωάννης.
Έχει μία κόρη την Ελίνα Κομιώτη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΖΩΤΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΟΥΛΑΠΛΗΣ

Γεννήθηκα το 1977 στήν αθήνα απο τον Αναστάσιο Μπουλαπλή και την Σπυριδούλα Γιαννοθανάση με καταγωγή από κωνσταντινούπολη και φθιώτιδα .Τελείωσα σπουδές στην Αγία Παρασκευή με ειδεικότητα μηχανολόγος βιομηχανικής παραγωγής.Υπηρέτησα τον ελληνικό στρατό το 1996 στίς ειδικές δυνάμεις και είμαι υπάλληλος με ειδικότητα ασφαλιστικός σύμβουλος.Παντρεμένος από το 2015 με την Σοφία Φραγκουλάκη και πατέρας ενός υιού 8 μηνών.Εχω εθελοντική διακονεία εδώ και 10 έτη στόν Αγιο Δημήτριο κοντοπέυκου ως ιεροδιάκονος ιερού βήματος και υπήρετω στον 12 πυροσβεστικο σταθμό ως εθελοντής πυροσβέστης με τομέα ευθήνης την Αγία Παρασκευή.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΓΙΔΑΣ

Ο Δημήτρης Παγίδας γεννήθηκε το 1965.
Το 1977 ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, ως αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Παπάγου, όπου συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της ομάδας από την Γ’ Κατηγορία στην Α1. Αγωνίστηκε επί επτά συνεχή έτη (1987-1994) στην Α1 Κατηγορία Ελλάδος, ως μέλος και αρχηγός της ομάδας, με μεγαλύτερη διάκριση την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη στο Κύπελλο Κόρατς.
Υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Παίδων της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Εφήβων, ως και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, με πολλές διακρίσεις.
Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής της Γ.Γ. Αθλητισμού (Γ΄ κατηγορίας) με δυνατότητες άσκησης της προπονητικής μέχρι το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και δικαίωμα βοηθού προπονητή έως την Α1 Εθνική κατηγορία
Το 1984 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ως πρώτος προπονητής της Αντρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής (Ο.Φ.Κ.Α.Π.). Ασχολήθηκε με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ακαδημιών της Αγίας Παρασκευής και την ενίσχυση του αντρικού τμήματος, με αποτέλεσμα την άνοδο δύο (2) κατηγοριών από την Δ’ στην Β΄
Το διάστημα 1996-1998 διετέλεσε προπονητής της Αντρικής ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού με επιτυχία ανόδου από την Α’ κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α στην Γ’ Εθνική κατηγορία Ελλάδος. Από το 1992 έως το 2002 υπήρξε προπονητής της Αντρικής Ομάδας του Γ.Σ. Κορωπίου με επιτυχίες ανόδου από την Γ’ κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α στην Α΄ κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α, ενώ το διάστημα 2003-2012 προπονητής στην Αντρική Ομάδα του Α.Ο. Βάρης.
Το 2013 επέστρεψε ως προπονητής στην Αντρική Ομάδα του Α.Σ. Παπάγου, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας από την Γ ‘ Εθνική κατηγορία στην Β ‘ Εθνική κατηγορία.
Από το 2017 είναι προπονητής και υπεύθυνος υποδομών και ακαδημιών στην (Κ.Α.Π), έχοντας την εποπτεία και τον προγραμματισμό λειτουργίας των τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου.
Γνωρίζει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

ΔΕΣΠΩ - ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

‘γεννήθηκα το 1988 και μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή. Σπούδασα στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζομαι σε εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, στον τραπεζικό τομέα.
Ο πατέρας μου διετέλεσε Διευθυντής Οικονομικών στο Υπουργείο Τουρισμού ( Ε.Ο.Τ.), το ίδιο και η μητέρα μου. Η αγάπη μου για το μικρό μου τόπο, την Αγία Παρασκευή, αλλά και η πρόταση του εξαίρετου υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιώργου Οικονόμου, αποτέλεσαν την αρχή για την απασχόλησή μου με τα κοινά του Δήμου μας για πρώτη φορά.
Συμπλήρωμα αυτής της πολύ τιμητικής πρότασης αποτελεί το εξαίρετο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ‘Νέα Αρχή’, αλλά και το πρωτοποριακό πρόγραμμά μας για το τι προσδοκούμε να κάνουμε για την πόλη.
Πάντοτε επιθυμώ να δω καλύτερους σε κάθε θέση ευθύνης, πολύ δε περισσότερο στο Δήμο μας.
Στην περίπτωση που και εσείς επιλέξετε να στηρίξετε και εμένα με την ψήφο σας, σας διαβεβαιώνω ότι με συνέπεια και μεθοδικότητα θα εργαστώ για το καλό όλων σας και πρωτίστως για το καλό του Δήμου.’

ΘΩΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη το 1976 και φοίτησε στο 2ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο της πόλης μας.
Είναι πτυχιούχος του Business School του University of Bedfordshire (UK) με πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στους υπολογιστές. Υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις στο όπλο των διαβιβάσεων με την ειδικότητα του στρατιωτικού διερμηνέα .

Δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως σύμβουλος εκπαίδευσης και επιχειρήσεων και από το 2003 ως Εκπρόσωπος Βρετανικών Πανεπιστημίων με τον οργανισμό study-in-uk.gr που έχει έδρα την πόλη μας και είναι πιστοποιημένος από το Βρετανικό Συμβούλιο, Έχει συμμετάσχει στο ΔΣ πολλών εταιρειών και συλλόγων συναφούς ενδιαφέροντος. Έχοντας ιδιαίτερες σχέσεις με το εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο) ενημερώνεται και συμμετέχει σε πολλούς οργανισμούς και πάνελ σχετικά με την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα

ΤΙΤΟΣ ΣΚΟΥΡΤΣΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΓΓΕΡΙΔΟΥ

Γεννήθηκε στη Γερμανία με καταγωγή από την Χρυσούπολη Καβάλας.
Τελείωσε το λύκειο στη Χρυσούπολη Καβάλας και στη συνέχεια σπούδασε Ψυχολογία στο Μονπελιέ της Γαλλίας από όπου πήρε και το μεταπτυχιακό της στην Κλινική Ψυχολογία.
Ζει στην Αγία Παρασκευή και είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τρουλάκη, Διευθυντή στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και έχουν ένα γιο τον Αλέξανδρο, που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα ψυχολογίας και κοινωνιολογίας με εξειδίκευση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ